مردم! تازه متوجه شدم که دوران کودکی ما همه دروغ بوده است.
آیا در کودکی شرلی تمپلز می نوشید؟
میدونی زنجبیل + گرانادین + آلبالو ماراسکینو؟ و آیا فقط فرض کردید که این یک لیوان بهشتی با طعم گیلاس است؟
خوب حدس بزنید… طعم گیلاس نداشت! ظاهرا گرانادین یک رب انار اعلا ساده بر پایه انار است. من نمی دانم، شاید این یک دانش عمومی باشد.
اما برای من یک خبر بود.
کلمه “pome” در انار از کلمه لاتین سیب و “granate” از کلمه دانه گرفته شده است.
اما “گرانیت” همچنین ممکن است از کلمه فرانسوی قدیمی “grenat” گرفته شده باشد که رنگ قرمز تیره میوه را توصیف می کند.
آیا من تنها کسی هستم که فکر می کنم کلمه تاریخ عالی است؟
مثل اینکه اینجا یکی دیگر است. اصطلاح سلاح انفجاری ترسناک “نارنجک” نیز از کلمه فرانسوی انار گرفته شده است. انار، نارنجک در حال انفجار شهد شیرین و آبدار!
در نیمکره شمالی، انار در فصل اوج خود از آگوست تا ژانویه است، در حالی که در نیمکره جنوبی دقیقا برعکس است.
اناری را انتخاب کنید که رنگ تیره و پر جنب و جوش داشته باشد و کمی گلوله باشد.
انار گلوله ای اشاره ای به این است که دانه های داخل آن کاملاً آبدار می شوند!
میوه نارس اغلب سبک تر است و هنگام ضربه زدن صدای توخالی ایجاد می کند و مانند اکثر میوه ها، انار نیز باید به اندازه آن سنگین باشد و خراش یا کبودی کمی داشته باشد.
آیا نمی دانید چگونه انار را دانه دانه کنید؟ این راهنمای بریدن انار همه چیز را پوشش می دهد!
و به عنوان یادداشت، می توانید تمام دانه انار را بخورید!
دانههای سفت کوچک داخل آب میوه پر از فیبر هستند (اگرچه میتوانید آنها را بیرون بریزید و بافت آن را دوست ندارید).
انارهای کامل را به مدت چند روز در دمای اتاق نگهداری کنید یا آنها را در یک کیسه پلاستیکی به مدت چند هفته در یخچال قرار دهید.