پیوند انگشت با قارچ دکمه ای در شیراز

قارچ حاوی مقدار زیادی آب است.

بنابراین، برای پختن آن، باید از پخت ملایم‌تر و طولانی‌تر استفاده کرد تا آب گیاهی خود را دفع کند.

به این ترتیب می توانید آن را در تابه ای با روغن زیتون یا کمی کره بپزید تا زمانی که این رنگ قهوه ای مشخص را پیدا کند.

برای تهیه کاسه می توانید آن را در آب یا آبگوشت هم بپزید.

اگر از علاقه مندان به پخت و پز با بخارپز یا فر هستید، این قارچ دکمه ای را می توانید مطابق میل شما تهیه کنید.

در نهایت، قارچ را می توان به صورت خام برای سالاد یا میان وعده های سبک نیز تهیه کرد.

انتخاب یک قارچ دکمه ای بسیار تازه، بسیار ساده است.

کلاه سفید یا قهوه‌ای او نباید ضربه یا بریدگی داشته باشد.

نوارهای زیر این کلاه نیز باید به رنگ روشن و بدون رسوب یا کپک باشند.

قارچ

پا نیز باید سفید، بدون برآمدگی و کپک سفید یا سبز باشد.

همچنین از خرید قارچ با پای خود استفاده کنید که به شما کمک می کند تا تازگی آن را بهتر بشناسید.

در نهایت، قارچ خود را با توجه به استفاده ای که می خواهید از آن انجام دهید، انتخاب کنید.

بنابراین قارچ های بزرگ بیشتر برای پر کردن در نظر گرفته می شوند.

این وسیله در سالاد یا همراه با گوشت و ماهی ایده آل خواهد بود.

در نهایت قارچ دکمه ای در غذاهای آب پز بسیار خوب خواهد بود.

قارچ های دکمه ای می توانند سفید یا قهوه ای باشند.

در اینجا چند راه برای تشخیص بهتر این دو نوع آورده شده است.

قارچ سفید پاریس طعم نسبتا ملایمی دارد و می توان آن را به صورت قارچ دکمه ای با قطر تقریبی 1 سانتی متر تا سایزهای بزرگتر با قطر 4 تا 6 سانتی متر ارائه داد.

در این مورد آنها قارچ های بزرگ هستند.

قارچ دکمه ای بلوند یا کرمی که کلاهک قهوه ای یا قهوه ای دارد.

برخلاف نوع سفید، این قارچ طعم کمی آجیلی دارد و از نظر آب کمتر است.

در نهایت اندازه این یکی مانند قارچ دکمه ای سفید است.