طرز تهیه نمک سیاه و کاربرد های آن فوق العاده بوده است، مشتریان و خریداران عزیز اگر به دنبال نمک سیاه مرغوب و باکیفیت هستند میتوانند به نمایندگی از سایت اینترنتی ما مراجعه کرده نمک سیاه بسته بندی شده یا کیلویی را خریداری کند این نمک سیاه فوق العاده عالی بوده طرز تهیه آن در کارخانه ها و کارگاه ها با روش های بهداشتی می باشد نمک فوق العاده عالی با ترکیبات و فایده ها و خاصیت های فوق العاده زیاد که مشتریان آن روز به روز زیادتر شده آنها را در مقادیر زیاد سفارش می دهند و حتی خرید نمک سیاه را به دیگران هم توصیه می کنند.
طرز تهیه نمک سیاه
نمک سیاه ایمنی کودک را تقویت می کند. همچنین به خلاص شدن از شر گازهای روده کمک می کند، به هضم غذا کمک می کند و بلغم اضافی را از بدن دفع می کند و برای نوزادان بزرگتر از یک سال مناسب است.
فواید نمک سیاه برای هضم غذا ،نمک سیاه با افزایش تولید طبیعی اسید در معده و افزایش تشکیل شیره صفرا در کبد، گوارش را بهبود می بخشد. همچنین به افزایش جذب مواد مغذی در روده کوچک کمک می کند. نفخ می تواند ناشی از عوامل مختلفی از جمله پرخوری، آلرژی، یبوست، سندرم روده التهابی و غیره باشد. ویژگی های قلیایی نمک سیاه به خنثی کردن اسیدهای اضافی در معده کمک می کند. مواد معدنی موجود در آن به کاهش آسیب ناشی از رفلاکس اسید کمک می کند. فواید نمک سیاه برای درمان یبوست ،نمک سیاه به دلیل خاصیت ریچانا ( ملین ) برای رفع یبوست مفید است. مدفوع سفت را نرم می کند و حرکت روده ها را راحت تر می کند.
انسولین هورمونی است که توسط لوزالمعده تولید می شود و وظیفه کنترل سطح قند خون را بر عهده دارد. هنگامی که بدن فردی قادر به تولید انسولین کافی نباشد یا به انسولین مقاوم شده باشد، تشخیص داده می شود که او به دیابت مبتلا است. بر اساس مطالعات، سطوح پایین سدیم با کاهش ترشح انسولین در بدن مرتبط است. مصرف منظم نمک سیاه، که سرشار از سدیم است، به تولید انسولین کمک می کند و در نتیجه به کنترل سطح قند خون کمک می کند.
نمک سیاه محتوای پتاسیم بالایی دارد که برای عملکرد عضلانی مهم است.
همچنین به جذب سایر مواد معدنی کمک می کند. بنابراین، نمک سیاه این پتانسیل را دارد که گرفتگی و اسپاسم عضلانی را با آرام کردن آنها درمان کند.
فواید نمک سیاه برای پوست
اثرات ضد التهابی نمک سیاه و همچنین بافت ساینده آن به بهبود ترک پاشنه پا، رگ به رگ شدن و ورم پا کمک می کند. خیساندن پا در آب گرم حاوی نمک سیاه به تسکین درد و تورم کمک می کند. همچنین به عنوان یک پاک کننده عمل می کند و به باز شدن منافذ احتقان شده کمک می کند و پوستی شفاف را ایجاد می کند. پوست از مقدار زیادی مواد معدنی مفید بهره می برد. پوست ترک خورده را می توان با شستن ناحیه آسیب دیده در آب ولرم با نمک سیاه بهبود بخشید. این به بهبود طبیعی پوست کمک می کند.
استفاده منظم از نمک سیاه به داشتن موهایی شاداب و بدون آسیب کمک می کند. این ماده حاوی مواد معدنی مهمی است که به ترمیم انتهای شکاف، کاهش شوره سر و کنترل ریزش بیش از حد مو کمک می کند. 1 اگر سعی می کنید سدیم را کاهش دهید و در عین حال از نفخ و احتباس آب نیز جلوگیری کنید، نمک سیاه برای کاهش وزن یک مکمل عالی برای رژیم غذایی است.
نمک سیاه با افزایش حلالیت آنزیم های گوارشی به حل شدن چربی ها کمک می کند.در مقایسه با نمک معمولی، هضم غذا را سرعت می بخشد و تغذیه بیشتری را برای سلول های بدن فراهم می کند. نمک سیاه خون را رقیق می کند و ممکن است برای افراد مبتلا به کلسترول بالا مفید باشد. از سوی دیگر، افراد مبتلا به فشار خون بالا باید مصرف نمک سیاه خود را محدود کنند (بیش از 3.75 گرم در روز).
فواید نمک سیاه برای گردش خون
نمک سیاه به حفظ گردش خون خوب کمک می کند، که به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند فواید نمک سیاه برای سینوزیت افرادی که از مشکلات تنفسی یا سینوزیت رنج می برند می توانند از کالا نمک بهره مند شوند.
میتوانید با غرغره کردن نمک سیاه در آب گرم یا با استنشاق بخار یا اضافه کردن آن به آب گرم برای غرغره کردن، خلط و باز شدن سوراخهای بینی را تسریع کنید.
کاربرد نمک سیاه
کلا نمک نوعی سنگ نمک است که معمولاً به آن نمک سیاه می گویند. از معادن نمک هند، پاکستان، بنگلادش، نپال و سایر معادن نمک هیمالیا می آید. طب آیورودا برای اولین بار از نمک سیاه برای قدرت های دارویی و جامع خود استفاده کرد. پر از مواد معدنی نامحلول است که جذب آنها را برای بدن دشوار می کند. نمک سیاه هیمالیا، نمک گدازه سیاه و نمک تشریفاتی سیاه سه نوع اصلی نمک سیاه هستند. نمک گدازه سیاه به نمک سیاه هاوایی نیز معروف است زیرا معمولاً در هاوایی یافت می شود. در حالی که نمک تشریفاتی سیاه، همچنین به عنوان نمک جادوگر شناخته می شود، از خاکستر، نمک دریا، زغال چوب و گاهی اوقات رنگدانه سیاه تشکیل شده است. برای مصرف انسان در نظر گرفته نشده است.
نمک سیاه برای پخت و پز نمک سیاه هندی یا کالا نمک نام دیگر نمک سیاه هیمالیا است. اغلب در آشپزی، به ویژه در غذاهای آسیایی و هندی، به دلیل طعم تند، خوش طعم و اومامی استفاده می شود. همچنین در غذاهای وگان برای تولید طعمی شبیه تخم مرغ به دلیل رایحه ضعیف و گوگردی آن که شبیه به تخم مرغ است، استفاده می شود. آشپزی با نمک سیاه رایج است و یک عنصر محبوب در غذاهای هندی است. منشا آتشفشانی دارد و از ترکیبات گوگردی تشکیل شده است که به بو و طعم آن کمک می کند. آهن و کلرید پتاسیم نیز وجود دارد.
نمک سیاه در مقادیر کم در رژیم غذایی معمولی استفاده می شود، احتمالا بی ضرر است. نمک سیاه نباید بیش از 6 گرم در روز مصرف شود (مقدار سدیم عنصری تقریباً 2.3 گرم است).
مصرف بیش از حد نمک سیاه ممکن است منجر به افزایش سدیم در بدن شود و در نتیجه باعث افزایش احتباس آب و افزایش فشار خون شود.
هنگام استحمام با آب نمک، از نمک زیاد استفاده نکنید و از خیساندن طولانی مدت در آب خودداری کنید، زیرا ممکن است رطوبت اضافی پوست را جذب کرده و آن را خیلی خشک کند.
نمک زیاد در رژیم غذایی منجر به ترشح بیش از حد کلسیم در ادرار و در نتیجه تشکیل سنگ کلیه می شود.