من هر سال خوشحال می شوم که قفسه های انباری من پر از ترشی های ترد خوشمزه است و می توانم به تدریج آنها را با میان وعده ام میل کنم.
در اینجا دو تا از دستور العمل های اثبات شده فوق العاده خوشمزه من وجود دارد!
وقت ترشی است! به نظر من یکی از بهترین خیارشور، خیارشور شیشه ای یک و یک است.
چون بالاخره خیار برای تنقلات و کنسرو وجود دارد! و این یعنی تابستان است.
عصرهای طولانی در باغ بدون سرماخوردگی، مقدار زیادی درو و صدای شگفت انگیز دیگ جوشان. ؛) من برای شما دو کلاسیک واقعی در میان دستور العمل های نگهداری آورده ام.
پرده برای خیار شور ما!
قبل از اینکه ادامه دهید و ترشی های خود را به طور تصادفی در شیشه ها قرار دهید، بهتر است این مقاله اساسی را بخوانید.
در آنجا تمام اطلاعاتی را در مورد آنچه برای نگهداری نیاز دارید، نحوه آماده سازی کوزه ها و ابزار خود و اشتباهاتی که هنگام نگهداری و نگهداری باید اجتناب کنید، پیدا خواهید کرد.
حالا بریم سر کار! خربزه ها با طعم اسیدی فوق العاده خود به طور غیرقابل توصیفی خوب هستند. خوشمزه!
من از شکر بسیار کمی در این دستور استفاده می کنم، بنابراین تاکید بر اسیدیته است.
نتیجه یک میان وعده سالم و با طراوت است که خیارها را خوش طعم و ترد نگه می دارد.
خیارها را بشویید، کمی نمک بپاشید و یک شب در یخچال بگذارید.
خیار، سبزی، ادویه و پیاز را بین شیشه های استریل تقسیم کنید.
یک لیتر سرکه را با یک لیتر آب بجوشانید و در شیشه ها را با آب جوش داغ سرکه پر کنید و در آنها را ببندید.
به مدت 30 دقیقه در دمای 90 درجه سانتیگراد بپزید.
به آرامی اما مطمئناً اولین سیل برداشت محصول نزدیک می شود.
چون تابستان زمان جوشان کتری است! البته کلم ترش را نباید از دست داد، اما قطعاً این پایان میله پرچم حفظ نیست.
اگر میخواهید بدانید که چگونه میتوانید خوراکیهای خاصی مانند چاتنی گلابی یا آلو دارچینی را تداعی کنید، میتوانید جزوه دستور پخت من را دانلود کنید.